این بار قصد داریم که تا شما را با یکی از بهترینها به منظور تقویت معده آشنا کنیم، چگونه پرز سیرابی را پاک کنیم شاید این آشنایی چیز تازهای نباشد ولی بد نسیت که تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. چگونه پرز سیرابی را پاک کنیم سیرابی و شیردان یکی از غذاهای قدیمـی هست که نـه تنـها درون کشور عزیزمان ایران دارای پیشینـهای درخشان و طولانی هست بلکه درون بسیـاری از کشورهای جهان نیز مورد توجه علاقهمندان بـه این ماده غذایی است.
سیرابی و شیردان جزء امعا و احشای درون شکم علفخواران (نشخوارکنندگان) است. چگونه پرز سیرابی را پاک کنیم معمولاً سیرابی را بعد از ذبح حیوان از بدنش خارج مـیکنند کـه دارای آخرین محتویـات معده هست که دارای بوی نامطبوع و ناخوشایند هست که جهت مصرف با برش و خارج نمودن محتویـات و به طور کامل شستشو آن اقدام بـه پخت این ماده غذایی مـیکنند. عضلات صاف و لانـه زنبوری کـه در سیرابی و شیردان وجود دارد، از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و از نظر پروتئین و چربی با گوشت و بسیـار متفاوت هست که بر خلاف کلهوپاچه باعث افزایش کلسترول نمـیشود، البته کالری آن نسبت بـه گوشت قرمز کمتر بوده ولی پروتئین آن مشابه گوشت قرمز، مرغ و ماهی است.
خواص درمانی سیرابی
- درمان کم خونی
- مفید درون رشد و تقویت کودکان
- تقویت و کمک بـه تولید اسپرم سالم
- بهترین به منظور تقویت معده و روده
- کمک درون درمان بیماریهای عصبی و افسردگی
- مفید به منظور افراد مبتلا بـه بیماری ام اس MS
- درمان زخم معده و اثنی عشر
- تقویت و درمان ریزش مو
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- ضد سرطان
روش مصرف سیرابی
معمولا سیرابی را پاک کرده و مـیفروشند؛ ولی کافی نیست و باید درون منزل بدقت تمـیز کرد؛ حتی درون صورت امکان با استفاده از فرچه پلاستیکی کـه باعث از بین رفتن پرز سیرابی نشود کاملاً شستشو کرده سپس آنرا با استفاده از قیچی آشپزخانـه بـه قطعات کوچکی برش مـیزنیم، مقداری آب بهحدی کـه روی آنرا بگیرد روی سیرابی مـیریزیم روی حرارت قرار داده و مـیگذاریم جوش بیـاید، کف آنرا مـیگیریم یکی دو عدد پیـاز خرد کرده و یکی دو حبه سیر و مقداری زردچوبه اضافه مـیکنیم و درب آن را مـیبندیم و با حرارت ملایم مـیگذاریم که تا کاملا بپزد و آب آن بهخوردش برود. بهتر هست برای پخت سیرابی از ظرف مسی و نـه از دیگ زدپز استفاده کنید کـه زمانی حدود 4 که تا 5 ساعت وقت به منظور پختن آن لازم است. وقتی سیرابی کاملا پخته شد کمـی نمک بـه آن مـیزنیم. نوش جان!
نکات مـهم
با توجه بـه اینکه مـیتوان هنگام آشپزی از انواع مواد غذایی استفاده کرد و همچنین تنوع درون استفاده از مواد تاثیر بسیـاری درون طعم غذای بدست آمده دارد ما یکی از روشهای متداول تهیـه سیرابی را عنوان کردیم کـه امـید هست مورد توجه قرار گیرد و همچنین مـیتوان با توجه بـه علاقه بـه مواد غذایی و ادویـههای مختلف تنوع ایجاد کرد و از این غذای شفابخش لذت بیشتری برد.
معمولاً مصرف این ماده غذایی با اهمـیت درون هفته 2 مرتبه توصیـه مـیشود.
هنگام خرید سیرابی حتما به نکاتی توجه داشت : چگونه پرز سیرابی را پاک کنیم 1- نداشتن بوی تعفن 2- فصلی کـه در آن قرار دارید و قصد خرید سیرابی دارید.
در صورتی کـه در فصل زمستان و ابتدای بهار اقدام بـه خرید سیرابی مـیکنید معمولاً بـه تغذیـه دام از خوراک خشک سیرابی تیره رنگ خواهد بود و در فصل تابستان و پاییز بـه دلیل تغذیـه دام از علوغه تازه رنگ سیرابی روشن خواهد بود.
منبع: hakimtehrani.com
[خواص درمانی و معجزهآسای سیرابی چگونه پرز سیرابی را پاک کنیم]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 13 Jul 2018 06:37:00 +0000